שייק פירות חורף

שייק זה משהו שנפלא שאפשר לשלב בתפריט התזונתי היומי גם בתור ארוחת בוקר קלילה, בעיקר לאלה שלא אוהבים להעמיס ולא מסוגלים לאכול ארוחה שלמה בבוקר וגם בתור ארוחת ביניים. אז הנה שני מתכונים לשייקים מעולים מפירות החורף.

הדרים, תותים ומה שביניהם

בסיס:

2 כוסית מיץ תפוזים סחוט טרי (אפשר גם לשלב קלמנטינות ואשכולית למי שאוהב את הטעם המריר מעט)

לשייק עצמו:

1 תמר

2 אגוזי מלך

2 שקדים

3 תותי שדה טריים

כף זרעי צ‘יה

כף אוכמניות (אפשר קפוא)

כפית סילאן או סירופ אגבה

פשוט שמים בבלנדר את הנוזל ולאחר מכן מוסיפים את הפירות האדומים. נותנים כמה בוסטים של ערבוב. מוסיפים את האגוזים, השקדים והממתיק שבחרתם. בסוף מוסיפים את הצ‘יה.

אגס, בננה וקצת סופר פוד

בסיס:

2 כוסות חלב שקדים או חלב משיבולת שועל

לשייק עצמו:

1 אגס

1 תפוח אדום

1 בננה

2 אגוזי מלך או ברזיל

כף אבקת תותי גוג‘י ברי

כף טחינה גולמית

כפית של סילאן או סירופ אגבה

פשוט שמים בבלנדר את הנוזל שבחרתם ולאחר מכן מוסיפים את הפירות. נותנים כמה בוסטים של ערבוב. מוסיפים את האגוזים והממתיק שבחרתם. בסוף מוסיפים את אבקת הגוג‘י ברי ומערבבים שוב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *