פשטידת ירק

ליד הסלט או ככה סתם, בצהריים או בערב, היא קלה להכנה ותמיד כייף לאכול אותה. הנה מתכון שיגוון לכם את התפריט הטבעוני.

לירקות :

  • •        1 צרור עלי תרד
  • •        1 בצל קצוץ
  • •        1 קופסת פטריות
  • •        1 גבעול בצל ירוק
  • •        1 גזר מגורד בפומפיה
  • •        1 קופסת תירס

לבלילה

  • •        250 גרם טופו מגורר או חתוך לקוביות
  • כוס קמח חומוס
  • •        2 כפות קמח כוסמין
  • חצי כפית של אבקת אפייה
  • מלח פלפל
  • אגוז מוסקט
  • כוס מים

אופן ההכנה

מאדים את עלי התרד במחבת עד שאין בכלל נוזלים

במחבת נפרדת מטגנים עם מעט שמן זית את הבצל ומוסיפים את הפטריות עד להשחמה והיעלמות של כל הנוזלים

פורסים את הבצל הירוק

במעבד מזון מכינים את הבלילה עד שמקבלים מרקם חלק לגמרי. קודם מערבבים את הטופו על הבצל ורק אז מוסיפים את הקמחים, את אבקת האפייה ואת מים.

מוסיפים את כל הירקות לבלילה ומערבבים. מחממים תנור ל180 מעלות. יוצקים לתבנית. אופים במשך 40 דקות. אפשר לגרד מלמעלה גבינה טבעונית להשחמה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *